Image

TULE
KIERTOTALOUSKUMPPANIKSEMME

Palvelumme yrityksille

Haluatko yrityksellesi selkeät käytänteet kiertotalouteen ja vastuullisuuteen?
Missiomme Hyötykeräyksellä on auttaa asiakkaitamme kohti vastuullisempaan liiketoimintaan sekä tekemään vastuullisuudesta kilpailuetua.

Hyötyä ja kilpailuetua sivuvirrat sekä ylijäämät kierrättämällä

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita jätehuollon ratkaisuja ja palveluita, joissa varmistamme, että yritys saa jätteistään kaiken mahdollisen hyödyn.

Hyvin hoidettu jätehuolto viestii asiakkaille yrityksen ympäristövastuullisuudesta ja lisää työympäristön viihtyisyyttä. Tänä päivänä vastuullisuus ja kestävä kehitys otetaan vakavasti niin yrityksissä kuin kotitalouksissakin. Yritykset saavuttavat suoranaista kilpailuetua toimimalla vastuullisesti sekä viestimällä avoimesti kestävän kehityksen tavoitteistaan ja toiminnastaan. Itseasiassa nykypäivänä yrityksillä ei ole muita vaihtoehtoja kuin toimia kestävällä sekä vastuullisella tavalla säilyäkseen kilpailukykyisinä.

Teemme eilisen roskasta huomisen raaka-ainetta

Hyvin hoidettu ja suunniteltu jätehuolto on edullinen ja ympäristöystävällinen.
Jätehuolto on sitä edullisempaa mitä enemmän materiaalia saadaan uusiokäyttöön. Yrityksien toiminnasta voi monesti syntyä sivuvirtoja ja ylijäämiä, jotka voidaan hyödyntää toisaalla. Käymme yhdessä asiakkaidemme kanssa läpi nykytilanteen ja suunnittelemme toimenpiteet sekä tavoitteet jätehuollon, sivuvirttojen ja ylijäämän tehokkaaseen  hyödyntämiseen. 

Jätteiden tehokas kierrättäminen on ratkaisu , jossa kaikki voittavat. Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme.

KilpailuetuaMiksisinun kannattaa valita meidätkumppaniksesi?vastuullisesta liiketoiminnasta.

1

Raportointi

Meiltä saat täydellisen raportoinnin materiaalivirroistasi ja niiden hiilijalanjäljestä.
2

Asiantuntijuus

Meiltä saat materiaalivirtojen logistiikan ja käsittelyn lisäksi asiantuntijapalvelut käyttöösi. Huolehdimme siitä, että jätehuoltosi täyttää vähintään lain asettamat raamit.
3

Kilpailuetu

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Siirtymä lineaarisesta taloudesta kiertotalouteen tulee koskettamaan meistä jokaista. Ottamalla etunojaa siirtymässä, asiakkaamme saavuttavat kilpailuetua. Se lisää liiketoiminnan mahdollisuuksia ja tuo myös suoranaisia kustannussäästöjä!
Image

Vihreä Yritys -palvelun avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Sertifioitu tietoturvajätteen tuhoamisprosessi

EU:n tietosuoja-asetus velvoittaa yritykset tuhoamaan tietoturvajätteen tietoturvallisesti.
Yksikin arkaluontoista tietoa sisältävä paperi tavallisessa lehtikeräyksessä on vakava tietoturvariski.
Kaikki luottamuksellista ja arkaluontoista tietoa sisältävät paperit ja digitaalinen tietoturvajäte tulee tuhota asianmukaisesti.

Image

Aukoton prosessi

Toimitamme lukolliset tunnisteella varustetut keräyssäiliöt, joihin hävitettävä materiaali laitetaan.

Noutaessamme säiliöt identifioidaan ja turvakuljetamme tietoturvajätteen omaan tuhoamisyksikköömme.

Dokumentoimme tuhottavaksi toimitetun tietoturvamateriaalin määrän, materiaalin, nouto- ja tuhoamisajankohdan ja annamme tuhoamistodistuksen.

Tuhottu lukukelvoton paperisilppu hyödynnetään uudelleen paperiteollisuuden raaka-aineena. Digitaalinen tieturvajäte toimitetaan hyödynnettäväksi joko materiaalina tai energiana.

Noudot voidaan sopia säännöllisiksi, tai materiaali voidaan noutaa tilauksesta.

Tieturvajätteen tuhoamispalvelumme täyttää GDPR-asetuksen vaatimukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä jo tänään.

050 5559362  info@hyotykerays.fi

Hyötypaalauksen vastaanottoterminaalimme toimii Nokialla

Avasimme uuden suuremman käsittelylaitoksemme Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

Hyötypaalauksen vastaanottoterminaalimme toimii Nokialla

Avasimme uuden suuremman käsittelylaitoksemme Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

PALVELUMME YRITYKSILLE

Tyhjennyspalvelut

Hyötykeräys hoitaa astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista. Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Voit tilata meiltä jätteiden tyhjennyksen kaikille eri materiaaleille kuten metallille, lasille, paperille, pahville, biojätteelle, sekajätteelle sekä energiajätteelle.  

Yhteydenottopyyntö >>

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Yhteydenottopyyntö >>>

Myynti ja vuokraus

Olipa kyseessä mikä tahansa jätehuoltoon liittyvä tehtävä, Hyötykeräys tarjoaa yrityksille kierrätykseen liittyvän välineistön. Vuokraamme, myymme ja toimitamme yrityksille kaikki jätehuoltoon liittyvät puristimet, paalaimet, vaihtolavat ja roskasäiliöt. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laitteisto eri alojen yritysten tarpeisiin.

Kysy tarjous >>>

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Kysy tarjous >>>

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan.

Kuormalavojen kierrättämisellä vähennetään tehokkaasti syntyvää puujätteen määrää. Kierrättämällä lavat uudelleen käyttöön säästyy neitseellisien luonnonvarojen käyttö. Lavojen kierrättäminen onkin todellinen ympäristöteko. 

Me myös myymme käytettyjä, kunnostettuja kuormalavoja. Meille on tärkeää myös kuormalavojen osalta, että toimintamme on vastuullista sekä ympäristöystävällistä.

Kysy tarjous >>>

Asiantuntijapalvelumme

Tarjoamme asiantuntijapalveluita asiakaslähtöisesti erilaisiin tarpeisiin. Toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina. Asiantuntijapalvelumme ovat käytännönläheisiä sisältäen esimerkiksi tuotantohenkilökunnan koulutuksen materiaalien kierrätykseen. Toimimme myös yrityksien kumppanina strategiaprosessin laadinnassa. Tällöin pohdimme yhdessä esimerkiksi sitä, minkälaisia mahdollisuuksia kiertotalous tuo liiketoimintaan tai miten vastuullisuus tulisi huomioida yrityksen liiketoiminnoissa. 

Jätä yhteydenottopyyntö >>>

Pirkanmaan yrittäjien jäsenille maksuton kiertotalouden koulutus

Tarjoamme Pirkanmaan yrittäjien jäsenille maksuttoman tunnin mittaisen kiertotalouden ABC -koulutuksen. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeita vastaavaksi. Koulutuksen tavoitteena on innostaa yrityksiä pohtimaan liiketoimintaansa kiertotalouden periaatteiden lähtökohdista. Koulutus on mahdollisuus järjestää myös etäyhteydellä.

Varaa veloitukseton koulutus tästä >>>

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä. Sen kierrättämistä on pidetty haastavana, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Olemme kokeneita toimijoita erilaisilla rakennustyömailla ja meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, miten kierrätys työmailla saadaan toteutettua mahdollisimman helposti. Suosimme ensisjaisesti rakennusjätteiden lajittelimista siellä, missä jäte syntyy. Se mahdollistaa myös jätteen parhaan mahdollisen jatkohyödyntämisen. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt. Lisäksi toimitamme sähköiset rahti- ja siirtoasiakirjat automaattisesti järjestelmästämme. Raportointijärjestelmästämme saa myös työmaalta syntyneet määrät materiaaleittain sekä näiden hiilijalanjälkilaskelmat. 

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Image

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi

Laskutustiedot

Olemme ulkoistaneet laskujenmaksupalvelumme Tilikymppi Kredit Oy:lle.

Pyydämme, että käytätte jatkossa laskutuksessanne seuraavia yhteystietoja:

Verkkolasku

Verkkolaskuosoite: 003708547051
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126


Sähköpostitse toimitettava lasku


hyotykerays@tilikymppi.com


Postitse toimitettava lasku


Vammalan Hyötykeräys Oy
c/o Tilikymppi Oy
Puistokatu 2, 2. krs
38200 Sastamala


Lisätietoja asiasta voitte kysyä yhteyshenkilöltämme Heidi Vainio,
puhelin 050 3424910 ja sähköposti hyotykerays@tilikymppi.com.
Ystävällisesti
Vammalan Hyötykeräys Oy