Image

Vaihtolavat

Miten vaihtolavan hinta määräytyy?

Vaihtolavan hinta määräytyy kuljetusmatkan ja vaihtolavalle laitettavan jätteen laadusta riippuen. Luonnollisesti myös vuokra-aika vaikuttaa vaihtolavan hinnoitteluun. Laajemmat käyttöjaksot ja suuremmat projektit käsitellään aina yksilöllisesti. 

Tarjoamme vaihtolavan vuokrausta alk. 250 e/vko, sisältäen kuljetuksen, noudon ja vuokran seitsemälle vuorokaudelle. Kysy päivän hintaa asiakaspalvelustamme!

Mihin voin tilata vaihtolavan?

Toimimme kierrätyskumppanina Tampereen seudulla, koko Pirkanmaalla sekä Satakunnassa. Kumppaniverkostomme kautta toimitamme vaihtolavoja ympäri Suomea. Meiltä saat vaihtolavan lisäksi jätteiden käsittelyn sekä myös niiden lajittelun. 

Vaihtolavan tilauksessa kannattaa mainita, jos reitillä on esimerkiksi painorajoitettua tietä tai kohde on muuten hankalasti saavutettavissa. Näin osaamme varautua tähän etukäteen. 

Minkä kokoisia vaihtolavoja on olemassa?

Tarjoamme monen eri kokoisia vaihtolavoja. Tässä muutamia esimerkkejä lavojen mitoista: 

10 m3 = 5x1x2,5 
Lava soveltuu esimerkiksi pienen pihavaraston siivoukseen.
16 m3 = 6x1,2x2,5
Tämä on yleisin lavakoko soveltuen moneen tarkoitukseen.
22 m3 = 6,5x1,5x2,5
Lava on perästä lastattava ja soveltuu isompaan tarpeeseen.
35 m3= 6,5x2,5x2,5
Perästä lastattava isoin lavamme soveltuu, kun poisvietävää materiaalia on paljon.

(ulkomitat metreinä pituus x korkeus x leveys)

Tässä muutama syy, miksi sinun kannattaa tilata vaihtolava meiltä:

1

Joustava hinnoittelu

Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan, joka perustuu kuljetusetäisyyteen ja jätteen laatuun. Tämä tarkoittaa, että maksat vain siitä, mitä todella tarvitset.
2

Kattava palvelu

Vaihtolavamme hintaan sisältyy toimitus, nouto ja vuokra-aika, jätteiden käsittelymaksu, lajittelu ja kierrätys, mikä tekee palvelustamme kokonaisvaltaisen ja vaivattoman ratkaisun.
3

Nopea saatavuus

Tarjoamme nopean vaihtolavan toimituksen, jolloin voitte aloittaa projektinne välittömästi ilman turhia odotuksia. Useimmiten toimitus pystytään järjestämään jopa saman päivän aikana, kun tilaus tehdään.
4

Räätälöidyt ratkaisut

Suuremmat projektit ja pitkäaikaiset tarpeet käsitellään yksilöllisesti, jotta voimme tarjota parhaiten sopivan ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.
5

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu

Meidän ammattitaitoinen tiimimme on aina valmis auttamaan teitä valitsemaan oikean vaihtoehdon ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiinne.
6

Ympäristöystävällisyys

Kiinnitämme huomiota ympäristöasioihin ja jätteiden asianmukaiseen käsittelyyn, joten voitte olla varmoja, että toimimme vastuullisesti.
7

Kätevä hintatiedustelu - ilman piilokuluja

Haluamme tehdä hinnan selvittämisestä helppoa. Kysykää päivän hintaa suoraan asiakaspalvelustamme – saatte nopeasti tarkan tiedon tarpeisiinne sopivasta hinnasta.

Valitsemalla meidät saat enemmän kuin pelkän vaihtolavan - saat luotettavan kumppanin, joka auttaa sinua onnistumaan siinä, mitä ikinä oletkaan tekemässä. 

Hyötykeräyksen tiimi
Image

Tilaa vaihtolavat meiltä

Täsmätarpeeseen toimitettuja vaihtolavoja 

Toimitamme vaihtolavat, jätelavat, risulavat, talkoolavat, roskalavat, asbestilavat sekä kannelliset ja lukittavat lavat. Valikoimassamme on useita erikokoisia vaihtolavoja. Lavat toimitetaan 1-4 päivän kuluessa tilauksesta. Mikäli vaihtolavoja on vapaana, toimitamme niitä  päivystyspalveluna vuoden jokaisena päivänä, juuri asiakkaan tarvitsemana ajankohtana.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean lavan valitsemisessa!

Toimitamme vaihtolavoja ympäri vuorokauden

0
0

Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Image

Asiakkaanamme saat yrityksenne jätehuollon hiilijalanjäljen koko prosessin ajalta. Hyötykeräys Oy mahdollistaa hiilijalanjäljen pienentämisen ZeroWaste Metsä -palvelun kautta, kun hiilijalanjälkilaskelman tulokset kompensoidaan suomalaisen metsän kasvuun.

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi

Image
Image
Image