Image

Kiertotalouden asiantuntija palveluksessasi

Hyötykeräyksen tarjoamasta raportointityökalusta seuraamme säännöllisesti eri jätejakeiden määriä ja varmistamme, että sekajätteen määrä pysyy laskusuunnassa.

Eero Kaaja, Lojer

Mikä on Oma Hyöty -palvelu?

Asiakkaanamme sinun on mahdollista hoitaa ympäristöraporointi Oma Hyöty -onlinepalvelun kautta. Raportointimme sisältää jätetiedot keskitetysti, monipuolisen valmisraportit sekä jätehuollon päästölaskennan. Oma Hyöty -palvelun kautta pystyt optimoimaan jätehuoltoasi ja sen kustannuksia. Ohjelmistoa käyttävät organisaatiot säästävät jätehuollon vuosikustannuksissa keskiarvoisesti 15-40 % (lähde Enpros.fi). 

Miksi sinun kannattaa ottaa käyttöön Oma Hyöty -online?

Oma Hyöty -onlinen kautta saat jätehuoltosi datan yhdesta paikkaa. Näin pystyt vertailemaan jätehuoltosi tehokkuutta ja optimoida eri jätejakeiden noutovälejä. Pystyt myös muodostamaan helposti ja monipuolisesti raportteja esimerkiksi hiilijalanjälkesi laskemiseen. 

Image

Olemme olleet kiertotalouden edelläkävijäyritys jo yrityksemme alkuajoista lähtien. 

Olemmekotimainensuomalainenperheomisteinenkiertotalousalan yritys.

Kustannukset

Organisaatiot säästävät keskimäärin 15-40 % jätehuollon vuosikustannuksissa

Roskasta raaka-aineeksi

Hiilijalanjälki

Oma Hyöty -onlinen kautta saat jätehuoltosi hiilijalanjäljen

Voimme myös toimittaa hiilijalanjälkilaskennat erikseen

Vastuullisuus

Sukupolvenvaihdos 2010

Vastuullisuus- ja ympäristötiedon määrä lisääntyy ja pystyt näyttämään faktoina organisaatiosi vastuullisuusvaikutukset

Kiertotalous tehdään yhdessä!

PALVELUMME YRITYKSILLE

Tyhjennyspalvelut

Hyötykeräys hoitaa astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista. Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Voit tilata meiltä jätteiden tyhjennyksen kaikille eri materiaaleille kuten metallille, lasille, paperille, pahville, biojätteelle, sekajätteelle sekä energiajätteelle.  

Tilaa tyhjennys >>

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Tilaa tyhjennys >>>

Myynti ja vuokraus

Olipa kyseessä mikä tahansa jätehuoltoon liittyvä tehtävä, Hyötykeräys tarjoaa yrityksille kierrätykseen liittyvän välineistön. Vuokraamme, myymme ja toimitamme yrityksille kaikki jätehuoltoon liittyvät puristimet, paalaimet, vaihtolavat ja roskasäiliöt. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laitteisto eri alojen yritysten tarpeisiin.

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan.

Kysy tarjous >>>

Asiantuntijapalvelumme

Tarjoamme asiantuntijapalveluita asiakaslähtöisesti erilaisiin tarpeisiin. Toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina. Asiantuntijapalvelumme ovat käytännönläheisiä sisältäen esimerkiksi tuotantohenkilökunnan koulutuksen materiaalien kierrätykseen. Toimimme myös yrityksien kumppanina strategiaprosessin laadinnassa. Tällöin pohdimme yhdessä esimerkiksi sitä, minkälaisia mahdollisuuksia kiertotalous tuo liiketoimintaan tai miten vastuullisuus tulisi huomioida yrityksen liiketoiminnoissa. 

Kysy tarjous >>>

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä, jonka kierrättäminen voi olla haastavaa. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt.

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi