Image

MUUTA
YRITYKSESI
VIHREÄKSI

Yrityksille tarkoitetut keräysvälineet

Missiomme Hyötykeräyksellä on auttaa asiakkaitamme kohti vastuullisempaan liiketoimintaan sekä tekemään vastuullisuudesta kilpailuetua. Saat kauttamme ostettua joko omaksi tai vuokrattua erilaiset materiaalien keräysvälineet. Valikoimastamme löytyy niin jäteastiat, puristimet, paalaimet kuin etulastauskontitkin.

Jätepuristimet

Toimitamme laajan valikoiman jätepuristimia erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Uusimmissa malleissa puristin lähettää viestin, kun se on lähes täynnä. Näin ollen puristimen tyhjennystä ei tarvise erikseen tilata. Mikäli yrityksessänne ei ole aiemmin ollut puristinta käytössä, suunnittelemme toimivan ratkaisun tapauskohtaisesti. Esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin yleensä ratkaisu on erilainen kuin päivittäistavarakauppaan. Kaikki jätepuristimme on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. 

Paalaimet

Jätepaalaimet soveltuvat niin isojen kuin pienienkin yrityksien käyttöön. Palaaimella säästetään tilaa, kun niillä kerättävä materiaali saadaan kerättyä tiiviisti. Paalaimet soveltuvat mm. muovin ja pahvin erilliskeräykseen. 

Image

Vihreä Yritys -palvelun avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Tietoturva-astiat

Toimitamme yrityksille tarpeeseen sopivan, lukittavan astian tietosuojapapereiden käräykseen. Tarvittaessa toimitamme myös tuhoamistodistuksen. Normaalisti astiakoko on 140-240 litran välillä. Tietosuojapaperit kuljetamme standardien vaatimalla tavalla lukitussa astiassa. Tietoturvapaperin ollessa määränpäässään se tuhotaan silppuamalla lukukelvottomaksi. Tuhottu lukukelvoton paperisilppu hyödynnetään uudelleen paperiteollisuuden raaka-aineena. Digitaalinen tieturvajäte toimitetaan hyödynnettäväksi joko materiaalina tai energiana.

Noutaessamme säiliöt identifioidaan ja turvakuljetamme tietoturvajätteen omaan tuhoamisyksikköömme. Dokumentoimme tuhottavaksi toimitetun tietoturvamateriaalin määrän, materiaalin, nouto- ja tuhoamisajankohdan ja annamme tuhoamistodistuksen.

Noudot voidaan sopia säännöllisiksi, tai materiaali voidaan noutaa tilauksesta.Tietoturvajätteen tuhoamispalvelumme täyttää GDPR-asetuksen vaatimukset.

Etukontit

Korkealuokkaiset etukonttimme on varustettu kansiluukulla. Toisin kuin paalain, etukontti vaatii isomman tilan sijoituspaikakseen. Etukonttia suositelemme erityisesti silloin, kun jätemäärät ovat suuria. 

Image

Olemme olleet kiertotalouden edelläkävijäyritys jo yrityksemme alkuajoista lähtien. 

Olemmekotimainensuomalainenperheomisteinenkiertotalousalan yritys.

Muut palvelumme yrityksille

Tyhjennyspalvelut

Hyötykeräys hoitaa astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista.  Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kuormalavojen kierrätys on tärkeää, sillä hyvin säilytettyinä lavat ovat pitkäikäisiä. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan. Käytettyjen lavojen kierrätys ja kunnostaminen on kiertotaloutta parhaimmillaan!

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä, jonka kierrättäminen voi olla haastavaa. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt.

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi

Laskutustiedot

Olemme ulkoistaneet laskujenmaksupalvelumme Tilikymppi Kredit Oy:lle.

Pyydämme, että käytätte jatkossa laskutuksessanne seuraavia yhteystietoja:

Verkkolasku

Verkkolaskuosoite: 003708547051
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126


Sähköpostitse toimitettava lasku


hyotykerays@tilikymppi.com


Postitse toimitettava lasku


Vammalan Hyötykeräys Oy
c/o Tilikymppi Oy
Puistokatu 2, 2. krs
38200 Sastamala


Lisätietoja asiasta voitte kysyä yhteyshenkilöltämme Heidi Vainio,
puhelin 050 3424910 ja sähköposti hyotykerays@tilikymppi.com.
Ystävällisesti
Vammalan Hyötykeräys Oy