Image

MUUTAMME

ROSKAT

RAHAKSI

Hyötypaalaus

Maksamme asiakkaillemme kierrätysmateriaaleista

Osaava kierrätyksen ammattilainen

Hyötypaalaus on asiakkaidensa kierrätystarpeisiin ratkaisuja tarjoava jätehuoltoalan ammattilainen. Hyötypaalaus toimii Hyötykeräyksen tytäryhtiönä. Maksamme asiakkaillemme kaikista heidän kierrätysmateriaaleistaan.

Toimimme yhteistyössä Suomen Raaka-Aine Kierrätys Oy:n kanssa, joka on valtakunnallinen toimija raaka-ainekaupassa. Kumppanuus tarjoaa meille mahdollisuuden seurata raaka-aineiden hintojen kehittymistä näköalapaikalta. Kumppanuuden avulla tarjoamme asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat ja markkinoiden parhaan toimintamallin. Tämän ansiosta asiakastyytyväisyytemme on jatkossakin toimialan huipulla.

Kierrätysratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa raaka-aineiden kierrätykseen liittyvissä asioissa. Asiakkainamme on sekä pieniä että valtakunnallisia toimijoita, joiden kierrätystarpeet vaihtelevat. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisjätehuollon suunnittelua ja kierrätysratkaisuja, joilla kierrätyksen tehokkuus ja hyödyllisyys saadaan maksimoitua. Yleisimmät kierrätettävät materiaalit ovat pahvi, paperi, muovi ja metallit.

Tarjoamme asiakkaillemme kierrätyksen kokonaisratkaisuja, joten meiltä saa monipuolisesti myös tarvikkeita ja laitteita materiaalien keräämiseen sekä huoltopalvelua keräyslaitteiden ylläpitoon.

HYÖTYPAALAUKSEN YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä

Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät

HYÖTYPAALAUKSEN LASKUTUSTIEDOT

Verkkolaskutus

Nimi: Tampereen Hyötypaalaus Oy
Y-tunnus: 2854329-3
Verkkolaskuosoite: 003728543293
Välittäjätunnus: DABAFIHH
Välittäjä: Maventa (003721291126)

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Tampereen Hyötypaalaus Oy
28543293
PL 100
80020 Kollektor Scan

Huomioithan laskutuksessa

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti jaluotettavasti vastaanottajalleen.
Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikämikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistustavarten.
Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

28543293@scan.netvisor.fi

Huomioithan laskutuksessa

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassatiedostossa itse laskun kanssa. Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.

Mahdolliset maksuhuomautukset pyydämme lähettämään yrityksemme postiosoitteeseen:
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala.

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
010 3849 700
info@hyotykerays.fi

Image
Image
Image