Image

MUUTAMME

ROSKAT

RAHAKSI

Hyötypaalaus

Maksamme asiakkaillemme kierrätysmateriaaleista

Osaava kierrätyksen ammattilainen

Hyötypaalaus on asiakkaidensa kierrätystarpeisiin ratkaisuja tarjoava jätehuoltoalan ammattilainen. Hyötypaalaus toimii Hyötykeräyksen tytäryhtiönä. Maksamme asiakkaillemme kaikista heidän kierrätysmateriaaleistaan.

Toimimme yhteistyössä Suomen Raaka-Aine Kierrätys Oy:n kanssa, joka on valtakunnallinen toimija raaka-ainekaupassa. Kumppanuus tarjoaa meille mahdollisuuden seurata raaka-aineiden hintojen kehittymistä näköalapaikalta. Kumppanuuden avulla tarjoamme asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat ja markkinoiden parhaan toimintamallin. Tämän ansiosta asiakastyytyväisyytemme on jatkossakin toimialan huipulla.

Kierrätysratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa raaka-aineiden kierrätykseen liittyvissä asioissa. Asiakkainamme on sekä pieniä että valtakunnallisia toimijoita, joiden kierrätystarpeet vaihtelevat. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisjätehuollon suunnittelua ja kierrätysratkaisuja, joilla kierrätyksen tehokkuus ja hyödyllisyys saadaan maksimoitua. Yleisimmät kierrätettävät materiaalit ovat pahvi, paperi, muovi ja metallit.

Tarjoamme asiakkaillemme kierrätyksen kokonaisratkaisuja, joten meiltä saa monipuolisesti myös tarvikkeita ja laitteita materiaalien keräämiseen sekä huoltopalvelua keräyslaitteiden ylläpitoon.

HYÖTYPAALAUKSEN YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä

Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät
Täytä pakolliset kentät

HYÖTYPAALAUKSEN LASKUTUSTIEDOT

Verkkolaskutus

Nimi: Tampereen Hyötypaalaus Oy
Y-tunnus: 2854329-3
Verkkolaskuosoite: TE003728543293
Välittäjän tunnus: 003701011385
Välittäjä: Tieto Oyj

Paperiset ostolaskut

Tampereen Hyötypaalaus Oy
PL 3717
02066 DOCUSCAN

Sähköpostilaskut

tieto_pl3717@xbs-salo.com

HUOM! Vain yksi lasku liitteineen per sähköposti

Mahdolliset maksuhuomautukset pyydämme lähettämään yrityksemme postiosoitteeseen:
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala.