Image

TULE
KIERTOTALOUSKUMPPANIKSEMME

Palvelumme yrityksille

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa? Voit varata ajan suoraan tästä, pyytää tarjouksen tai esittää kysymyksen.

Haluatko yrityksellesi selkeät käytänteet kiertotalouteen ja vastuullisuuteen? Me haluamme tehdä sen yhdessä kanssasi.

Tervetuloa Hyötykeräyksen maailmaan, jossa edistämme vastuullista liiketoimintaa ja kiertotaloutta.  Matkamme kohti parempaa huomista on mahdollisuus meille kaikille. Tehdään siitä yhdessä inspiroiva matka, jossa myönteinen muutos ei jää huomaamatta.

Me olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiäsi saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet ja tarjoamaan kilpailuetua kestävän jätehuollon ja tehokkaan kierrätyksen kautta. Ymmärrämme jätteenkäsittelyn ja kustannushallinnan haasteet, ja tarjoamme asiantuntevia ratkaisuja, jotka vähentävät jätettä, pienentävät kustannuksia ja tehostavat resurssien hyödyntämistä. Esimerkiksi lähes kaikki asiakkailtamme keräämä muovi- ja pahvimateriaali menee kierrätysraaka-aineeksi teollisuudelle.

Liity kumppaneidemme kanssa rakentamaamme kestävien käytäntöjen verkostoon ja osallistu innovatiivisten ratkaisujen luomiseen. Yhdessä voimme rakentaa kestävän tulevaisuuden, jossa luonnonvarat ovat suojeltuja ja jätteet minimoituja.

Tule mukaan luomaan kestävää muutosta yrityksesi ja ympäristön hyväksi. Ota yhteyttä ja aloita matka vastuullisempaan liiketoimintaan kanssamme.

Vastuullisuudesta kilpailuetua: Innovatiiviset jätehuoltoratkaisut

Me Hyötykeräyksellä autamme sinua muuttamaan sivuvirrat ja ylijäämät kilpailueduksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitämme jätehuollon ratkaisuja, jotka maksimoivat jätteiden hyödyntämisen. Tämä ei ainoastaan viesti yrityksesi ympäristövastuullisuudesta, vaan myös parantaa työympäristön viihtyisyyttä.

Nykypäivän yritystoiminnassa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat avainasemassa. Aktiivinen panostus näihin alueisiin ei ole enää vain valinta, vaan välttämätön osa pysyäkseen kilpailukykyisenä markkinoilla. Kestävä jätehuolto on investointi tulevaisuuteen – autamme yritystäsi saavuttamaan tämän tavoitteen.

Teemme eilisen roskasta huomisen raaka-ainetta

Tehokas ja kestävä jätehuolto saa aikaiseksi säästöjä ja ympäristöhyötyjä. Kun jätehuolto suunnitellaan huolellisesti, se ei ole vain ympäristöystävällistä, vaan myös taloudellisesti edullista. Uusiokäytön lisääminen pienentää kustannuksia, ja usein yritystoiminnan sivuvirrat ja ylijäämät ovat arvokkaita resursseja muissa sovelluksissa.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa arvioimme nykytilanteen ja laadimme tavoitteelliset toimenpidesuunnitelmat jätehuollon, sivuvirtojen ja ylijäämien tehokkaaseen hyödyntämiseen. Kattava kierrätys on win-win-ratkaisu – tutustu asiakkaidemme kokemuksiin yhteistyöstämme ja oppimistamme eduista.

KilpailuetuaMiksisinun kannattaa valita meidätkumppaniksesi?vastuullisesta liiketoiminnasta.

1

Raportointi

Meiltä saat täydellisen raportoinnin materiaalivirroistasi ja niiden hiilijalanjäljestä.
2

Asiantuntijuus

Meiltä saat materiaalivirtojen logistiikan ja käsittelyn lisäksi asiantuntijapalvelut käyttöösi. Huolehdimme siitä, että jätehuoltosi täyttää vähintään lain asettamat raamit.
3

Kilpailuetu

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Siirtymä lineaarisesta taloudesta kiertotalouteen tulee koskettamaan meistä jokaista. Ottamalla etunojaa siirtymässä, asiakkaamme saavuttavat kilpailuetua. Se lisää liiketoiminnan mahdollisuuksia ja tuo myös suoranaisia kustannussäästöjä!
Image

Vihreä Yritys -palvelun avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Edistämme yritysten vastuullisuutta monipuolisten palveluidemme kautta

Koulutukset: Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia, jotka valmentavat yrityksiä materiaalivirtojen hallinnassa ja kierrätyksessä, auttaen löytämään kestäviä ratkaisuja ja lisäämään kiertotalouden ymmärrystä.

Case-esimerkit: Inspiroimme asiakastarinoiden avulla, esittelemällä menestystapauksia ja parhaita käytäntöjä kierrätyksen tehostamisessa. Lue asiakastarinamme tästä.

Viestintä: Aktivoimme viestintää kestävän kehityksen ja kierrätyksen hyödyistä, käyttäen monipuolisia kanavia tavoittaaksemme laajan yleisön.

Verkostot: Yhdessä voimme koota yhteen eri alojen yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita materiaalivirtojen hallinnasta ja kierrätyksestä. Tämä auttaa yrityksiä jakamaan parhaita käytäntöjä ja oppimaan toisiltaan yli toimialarajojen.

Jäteauditoinnit: Palveluihimme kuuluu jäteauditointipalvelu, joissa selvitetään yrityksen materiaalivirrat ja löydetään keinoja tehostaa kierrätystä. Tämä auttaa yrityksiä saamaan konkreettisia toimintaohjeita oman jätehuoltonsa parantamiseksi. Jäteauditoinneista toimitaan aina kirjallinen raportti toimenpide-ehdotuksineen.

>>Lue lisää materiaalikatselmuksistamme sekä jäteauditoinnista.<<

 

Edistämme yritysten vastuullisuutta monipuolisten palveluidemme kautta.

Uskomme palvelun voimaan. Siksi meillä on tarvekeskeinen lähestysmistapa.

Meille palveluun uskominen tarkoittaa kumppaneidemme tarpeiden huomioimista. Edelläkävijyys luodaan yhdessä kumppaneiden kanssa, tiivistä yhteistyötä tehden ja kuunnellen heidän tarpeitaan.  Tämä mahdollistaa yksilöllisten palveluiden tarjoamisen, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja edistävät samalla kestävää kulutusta.  

Image

INTOHIMONA KIERRÄTYS

Hyötykeräys on jätteiden kierrätykseen ja materiaalien käsittelyyn erikoistunut perheyritys. Alkujaan yritystoiminta lähti liikkeelle pienin askelin: paperia kerättiin käsityönä pakettiautolla ja kuljetettiin Jokisen suulille. Vuosien aikana yritys on kehittynyt  ja kasvanut vastaamaan asiakkaiden kierrätystarpeisiin tarjoten vihreää jätehuoltoa kotitalouksille sekä yrityksille. Hoidamme kotitalouksien jätehuoltoa Loimi-Hämeen jätehuollon alueella. Yrityksien materiaalivirtoissa ja jätehuollon tehostamisessa palvelumme kattaa koko Suomen. Lue lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme täältä.

Uskomme palvelun voimaan ja siksi palvelemme asiakkaita kierrätyksessä sekä jätehuollossa kokonaisvaltaisesti. Sen sijaan, että keskittyisimme tuotemyyntiin, haluamme keskittyä palveluun. Saat meiltä tarvittavat kierrätysvälineet sekä astioiden tyhjennykset, joissa on huomioitu logistiikan optimointi ja vuokrausmahdollisuudet. Tämän lisäksi vastaamme jätteiden oikeanlaisesta käsittelystä ja toimitamme ne eteenpäin jatkohyödyntämistä varten.

Jätehuolto on helppoa, kun asialla ovat alan osaavat ammattilaiset!

Hyötypaalauksen vastaanottoterminaalimme toimii Nokialla

Avasimme uuden suuremman käsittelylaitoksemme Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

Hyötypaalauksen vastaanottoterminaalimme toimii Nokialla

Avasimme uuden suuremman käsittelylaitoksemme Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

PALVELUMME YRITYKSILLE

Tyhjennyspalvelut

Tehosta jätehuoltoa Hyötykeräyksen nopealla ja monipuolisella tyhjennyspalvelulla. Tarjoamme joustavia sopimuksia kaikenlaisten jätteiden, kuten energiajätteen, pahvin, muovin, metallin, lasin ja biojätteen, hallintaan.

Yhteydenottopyyntö >>

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Yhteydenottopyyntö >>>

Myynti ja vuokraus

Olipa kyseessä mikä tahansa jätehuoltoon liittyvä tehtävä, Hyötykeräys tarjoaa yrityksille kierrätykseen liittyvän välineistön. Vuokraamme, myymme ja toimitamme yrityksille kaikki jätehuoltoon liittyvät puristimet, paalaimet, vaihtolavat ja roskasäiliöt. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laitteisto eri alojen yritysten tarpeisiin.

Kysy tarjous >>>

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Kysy tarjous >>>

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan.

Kuormalavojen kierrättämisellä vähennetään tehokkaasti syntyvää puujätteen määrää. Kierrättämällä lavat uudelleen käyttöön säästyy neitseellisien luonnonvarojen käyttö. Lavojen kierrättäminen onkin todellinen ympäristöteko. 

Me myös myymme käytettyjä, kunnostettuja kuormalavoja. Meille on tärkeää myös kuormalavojen osalta, että toimintamme on vastuullista sekä ympäristöystävällistä.

Kysy tarjous >>>

Asiantuntijapalvelumme

Tarjoamme asiantuntijapalveluita asiakaslähtöisesti erilaisiin tarpeisiin. Asiantuntijapalvelumme ovat käytännönläheisiä sisältäen esimerkiksi tuotantohenkilökunnan koulutuksen materiaalien kierrätykseen ja autamme strategiaprosessin kehittämisessä kiertotalouden näkökulmasta. Suunnittelemme mielellämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, minkälaisia mahdollisuuksia kiertotalous tuo liiketoimintaan ja miten vastuullisuus tulisi huomioida yrityksen liiketoiminnoissa. 

Jätä yhteydenottopyyntö >>>

Pirkanmaan yrittäjien jäsenille maksuton kiertotalouden koulutus

Tarjoamme Pirkanmaan yrittäjien jäsenille maksuttoman tunnin mittaisen kiertotalouden ABC -koulutuksen. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeita vastaavaksi. Koulutuksen tavoitteena on innostaa yrityksiä pohtimaan liiketoimintaansa kiertotalouden periaatteiden lähtökohdista. Koulutus on mahdollisuus järjestää myös etäyhteydellä.

Varaa veloitukseton koulutus tästä >>>

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä. Sen kierrättämistä on pidetty haastavana, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Olemme kokeneita toimijoita erilaisilla rakennustyömailla ja meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, miten kierrätys työmailla saadaan toteutettua mahdollisimman helposti. Suosimme ensisjaisesti rakennusjätteiden lajittelimista siellä, missä jäte syntyy. Se mahdollistaa myös jätteen parhaan mahdollisen jatkohyödyntämisen. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt. Lisäksi toimitamme sähköiset rahti- ja siirtoasiakirjat automaattisesti järjestelmästämme. Raportointijärjestelmästämme saa myös työmaalta syntyneet määrät materiaaleittain sekä näiden hiilijalanjälkilaskelmat. 

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Image

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa? Voit varata ajan suoraan tästä, pyytää tarjouksen tai esittää kysymyksen..

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
010 3849 700
info@hyotykerays.fi

Laskutustiedot

Olemme ulkoistaneet laskujenmaksupalvelumme Tilikymppi Kredit Oy:lle.

Pyydämme, että käytätte jatkossa laskutuksessanne seuraavia yhteystietoja:

Verkkolasku

Verkkolaskuosoite: 003708547051
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126


Sähköpostitse toimitettava lasku


hyotykerays@tilikymppi.com


Postitse toimitettava lasku


Vammalan Hyötykeräys Oy
c/o Tilikymppi Oy
Puistokatu 2, 2. krs
38200 Sastamala


Lisätietoja asiasta voitte kysyä yhteyshenkilöltämme Heidi Vainio,
puhelin 050 3424910 ja sähköposti hyotykerays@tilikymppi.com.
Ystävällisesti
Vammalan Hyötykeräys Oy

Image
Image
Image