Image

TULE
KIERTOTALOUSKUMPPANIKSEMME

Palvelumme yrityksille

Haluatko yrityksellesi selkeät käytänteet kiertotalouteen ja vastuullisuuteen? Me haluamme tehdä sen yhdessä kanssasi.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Hyötykeräyksen maailmaan, missä muutos kohti vastuullisempaa liiketoimintaa tapahtuu askel kerrallaan Matkamme kohti parempaa huomista on mahdollisuus meille kaikille. Tehdään siitä yhdessä inspiroiva matka, jossa myönteinen muutos ei jää huomaamatta.

Missiomme Hyötykeräyksellä on rohkaista ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kilpailuetua läpi vastuullisuuden. Me uskomme, että jokainen yritys voi tehdä osansa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi ympäristö huomioiden.

Yritykset kohtaavat usein haasteita jätteenkäsittelyn ja kustannusten hallinnassa. Tässä me astumme kuvaan, tarjoten ratkaisuja, jotka vähentävät jätteen määrää ja pienentävät jätteenkäsittelykustannuksia. Autamme yrityksiä löytämään uusia tapoja hyödyntää resurssejaan tehokkaammin ja välttämään hukkaa. Yhdessä luomme kestävämpiä ja kannattavampia liiketoimintakäytäntöjä.

Yrityksemme on ylpeä kumppaneistamme, jotka jakavat kanssamme saman vision. Yhdessä rakennamme verkoston, joka edistää kestäviä käytäntöjä ja luo positiivista muutosta. Uskomme yhteistyöhön ja avoimeen dialogiin, jotta voimme oppia toinen toisiltamme ja luoda entistäkin innovatiivisempia ratkaisuja.

Haasteet, joita ympäristömme kohtaa, eivät ole pieniä. Mutta emme anna niiden lannistaa meitä. Päinvastoin, ne ovat polttoainetta intohimoisellemme ja sitoutumiselle kestävään tulevaisuuteen. Yhdessä voimme rakentaa maailman, jossa luonnonvarat säästetään, jätteet minimoituvat ja kestävä kehitys on osa jokapäiväistä liiketoimintaa.

Lähdetään yhdessä matkalle vastuullisempaan liiketoimintaan. Hyötykeräys on täällä auttamassa sinua saavuttamaan kilpailuetua kestävyyden kautta. Tervetuloa mukaan muutokseen, joka ei ainoastaan hyödytä yritystäsi, vaan myös tulevia sukupolvia ja ympäristöämme.

Hyötyä ja kilpailuetua sivuvirrat sekä ylijäämät kierrättämällä

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehokkaita jätehuollon ratkaisuja ja palveluita, joissa varmistamme, että yritys saa jätteistään kaiken mahdollisen hyödyn.

Hyvin hoidettu jätehuolto viestii asiakkaille yrityksen ympäristövastuullisuudesta ja lisää työympäristön viihtyisyyttä. Tänä päivänä vastuullisuus ja kestävä kehitys otetaan vakavasti niin yrityksissä kuin kotitalouksissakin. Yritykset saavuttavat suoranaista kilpailuetua toimimalla vastuullisesti sekä viestimällä avoimesti kestävän kehityksen tavoitteistaan ja toiminnastaan. Itseasiassa nykypäivänä yrityksillä ei ole muita vaihtoehtoja kuin toimia kestävällä sekä vastuullisella tavalla säilyäkseen kilpailukykyisinä.

Teemme eilisen roskasta huomisen raaka-ainetta

Hyvin hoidettu ja suunniteltu jätehuolto on edullinen ja ympäristöystävällinen.
Jätehuolto on sitä edullisempaa mitä enemmän materiaalia saadaan uusiokäyttöön. Yrityksien toiminnasta voi monesti syntyä sivuvirtoja ja ylijäämiä, jotka voidaan hyödyntää toisaalla. Käymme yhdessä asiakkaidemme kanssa läpi nykytilanteen ja suunnittelemme toimenpiteet sekä tavoitteet jätehuollon, sivuvirttojen ja ylijäämän tehokkaaseen  hyödyntämiseen. 

Jätteiden tehokas kierrättäminen on ratkaisu , jossa kaikki voittavat. Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme.

KilpailuetuaMiksisinun kannattaa valita meidätkumppaniksesi?vastuullisesta liiketoiminnasta.

1

Raportointi

Meiltä saat täydellisen raportoinnin materiaalivirroistasi ja niiden hiilijalanjäljestä.
2

Asiantuntijuus

Meiltä saat materiaalivirtojen logistiikan ja käsittelyn lisäksi asiantuntijapalvelut käyttöösi. Huolehdimme siitä, että jätehuoltosi täyttää vähintään lain asettamat raamit.
3

Kilpailuetu

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Siirtymä lineaarisesta taloudesta kiertotalouteen tulee koskettamaan meistä jokaista. Ottamalla etunojaa siirtymässä, asiakkaamme saavuttavat kilpailuetua. Se lisää liiketoiminnan mahdollisuuksia ja tuo myös suoranaisia kustannussäästöjä!
Image

Vihreä Yritys -palvelun avulla yritys vähentää tuotannon materiaalikustannuksia, leikkaa jätehuollon kokonaiskustannuksia, hahmottaa tuotannon ympäristöystävällisyyttä ja saavuttaa positiivista imagohyötyä.

Tavat, joilla autamme yrityksiä kohti vastuullisempaa toimintaa:

Koulutukset: Järjestämme yhdessä asiakkaidemme kanssa täsmäräätälöityjä koulutuksia ja luentoja, joissa käsitellään materiaalivirtojen hallintaa ja kierrätystä. Koulutamme esimerkiksi siitä, miten yritykset voivat selvittää omat materiaalivirtansa ja arvioida kierrätyksen tehostamismahdollisuuksia.

Case-esimerkit: Kerromme mielellämme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme case-esimerkkejä siitä, miten he ovat tehostamaan materiaalivirtojaan ja kierrätystä. Tämä voi innostaa myös muita yrityksiä tarttumaan haasteeseen ja kehittämään omia toimintojaan vastaavasti. Lue asiakastarinamme tästä.

Verkostojen kokoaminen: Yhdessä voimme koota yhteen eri alojen yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita materiaalivirtojen hallinnasta ja kierrätyksestä. Tämä auttaa yrityksiä jakamaan parhaita käytäntöjä ja oppimaan toisiltaan.

Jäteauditoinnit: Palveluihimme kuuluu jäteauditointipalvelu, joissa selvitetään yrityksen materiaalivirrat ja löydetään keinoja tehostaa kierrätystä. Tämä auttaa yrityksiä saamaan konkreettisia toimintaohjeita oman jätehuoltonsa parantamiseksi. Jäteauditoinneista toimitaan aina kirjallinen raportti toimenpide-ehdotuksineen.

>>Lue lisää materiaalikatselmuksistamme sekä jäteauditoinnista.<<

Viestintä: Viestitään yhdessä aktiivisesti siitä, miten materiaalivirtojen hallinta ja kierrätys edistävät kestävää kehitystä ja vähentävät ilmastopäästöjä. Käytössämme on erilaisia viestintäkanavia, kuten somea, uutiskirjeitä ja tapahtumia, jotta viesti tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön. Kannustamme myös asiakkaitamme ja sidosryhmiämme viestimään aktiivisesti ja meiltä on mahdollisuus tilata materiaaleja viestinnän tueksi.

 

Uskomme palvelun voimaan. Siksi meillä on tarvekeskeinen lähestysmistapa.

Meille palveluun uskominen tarkoittaa kumppaneidemme tarpeiden huomioimista. Edelläkävijyys luodaan yhdessä kumppaneiden kanssa, tiivistä yhteistyötä tehden ja kuunnellen heidän tarpeitaan.  Tämä mahdollistaa yksilöllisten palveluiden tarjoamisen, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja edistävät samalla kestävää kulutusta.  

Image

INTOHIMONA KIERRÄTYS

Hyötykeräys on jätteiden kierrätykseen ja materiaalien käsittelyyn erikoistunut perheyritys. Alkujaan yritystoiminta lähti liikkeelle pienin askelin: paperia kerättiin käsityönä pakettiautolla ja kuljetettiin Jokisen suulille. Vuosien aikana yritys on kehittynyt  ja kasvanut vastaamaan asiakkaiden kierrätystarpeisiin tarjoten vihreää jätehuoltoa kotitalouksille sekä yrityksille. Hoidamme kotitalouksien jätehuoltoa Loimi-Hämeen jätehuollon alueella. Yrityksien materiaalivirtoissa ja jätehuollon tehostamisessa palvelumme kattaa koko Suomen. Lue lisää yrityksille suunnatuista palveluistamme täältä.

Uskomme palvelun voimaan ja siksi palvelemme asiakkaita kierrätyksessä sekä jätehuollossa kokonaisvaltaisesti. Sen sijaan, että keskittyisimme tuotemyyntiin, haluamme keskittyä palveluun. Saat meiltä tarvittavat kierrätysvälineet sekä astioiden tyhjennykset, joissa on huomioitu logistiikan optimointi ja vuokrausmahdollisuudet. Tämän lisäksi vastaamme jätteiden oikeanlaisesta käsittelystä ja toimitamme ne eteenpäin jatkohyödyntämistä varten.

Jätehuolto on helppoa, kun asialla ovat alan osaavat ammattilaiset!

Hyötypaalauksen vastaanottoterminaalimme toimii Nokialla

Avasimme uuden suuremman käsittelylaitoksemme Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

Hyötypaalauksen vastaanottoterminaalimme toimii Nokialla

Avasimme uuden suuremman käsittelylaitoksemme Nokian Kolmenkulmaan ECO3-alueelle osoitteseen Vannekatu 10 37130 Nokia.
ECO3-alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet raskaalle kalustolle mahdollistavat tehokkaan logistiikan.

PALVELUMME YRITYKSILLE

Tyhjennyspalvelut

Hyötykeräys hoitaa astioiden tyhjennykset. Voit solmia kanssamme kertaluontoisen tai jatkuvan sopimuksen jätehuollon tyhjennyspalveluista. Hoidamme jätteet pois paikalta nopeasti ja luotettavasti.

Voit tilata meiltä jätteiden tyhjennyksen kaikille eri materiaaleille kuten metallille, lasille, paperille, pahville, biojätteelle, sekajätteelle sekä energiajätteelle.  

Yhteydenottopyyntö >>

Tietoturvapaperi

Syntyykö yrityksessäsi paljon salaiseksi luokiteltua paperijätettä? Jätä tietojen tuhoaminen ammattilaisten käsiin.

Hyötykeräys toimittaa yrityksille lukollisia tietoturva-astioita, jotka kuljetetaan tyhjennystä varten lukittuna valvottuun prosessitilaan. Tietojen tuhoaminen hoidetaan standardien mukaan. Materiaali ei mene hukkaan, sillä lukukelvoton käsitelty paperi kierrätetään ja hyödynnetään uudelleen teollisuuden raaka-aineena.

Yhteydenottopyyntö >>>

Myynti ja vuokraus

Olipa kyseessä mikä tahansa jätehuoltoon liittyvä tehtävä, Hyötykeräys tarjoaa yrityksille kierrätykseen liittyvän välineistön. Vuokraamme, myymme ja toimitamme yrityksille kaikki jätehuoltoon liittyvät puristimet, paalaimet, vaihtolavat ja roskasäiliöt. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy laitteisto eri alojen yritysten tarpeisiin.

Kysy tarjous >>>

Vaaralliset jätteet

Vaikka ongelmajäte saattaa vaikuttaa harmittomalta, se voi pahimmillaan aiheuttaa vakavia ongelmia sekä ihmisille että ympäristölle. Me Hyötykeräyksessä välitämme molemmista, ja siksi hoidamme vaarallisen jätteen kierrätyksen vaatimusten mukaisesti ja ammattitaidolla.

Kysy tarjous >>>

Kuormalavojen kierrätys

Hyötykeräys kierrättää käytetyt kuormalavat uusiokäyttöön. Kaikki lavat tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan. Toimitamme ja noudamme lavat sopimuksen mukaan.

Kuormalavojen kierrättämisellä vähennetään tehokkaasti syntyvää puujätteen määrää. Kierrättämällä lavat uudelleen käyttöön säästyy neitseellisien luonnonvarojen käyttö. Lavojen kierrättäminen onkin todellinen ympäristöteko. 

Me myös myymme käytettyjä, kunnostettuja kuormalavoja. Meille on tärkeää myös kuormalavojen osalta, että toimintamme on vastuullista sekä ympäristöystävällistä.

Kysy tarjous >>>

Asiantuntijapalvelumme

Tarjoamme asiantuntijapalveluita asiakaslähtöisesti erilaisiin tarpeisiin. Toimimme asiakkaidemme pitkäaikaisena kumppanina. Asiantuntijapalvelumme ovat käytännönläheisiä sisältäen esimerkiksi tuotantohenkilökunnan koulutuksen materiaalien kierrätykseen. Toimimme myös yrityksien kumppanina strategiaprosessin laadinnassa. Tällöin pohdimme yhdessä esimerkiksi sitä, minkälaisia mahdollisuuksia kiertotalous tuo liiketoimintaan tai miten vastuullisuus tulisi huomioida yrityksen liiketoiminnoissa. 

Jätä yhteydenottopyyntö >>>

Pirkanmaan yrittäjien jäsenille maksuton kiertotalouden koulutus

Tarjoamme Pirkanmaan yrittäjien jäsenille maksuttoman tunnin mittaisen kiertotalouden ABC -koulutuksen. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeita vastaavaksi. Koulutuksen tavoitteena on innostaa yrityksiä pohtimaan liiketoimintaansa kiertotalouden periaatteiden lähtökohdista. Koulutus on mahdollisuus järjestää myös etäyhteydellä.

Varaa veloitukseton koulutus tästä >>>

Rakennusjätteen käsittely

Rakennustyömailla syntyy paljon jätettä. Sen kierrättämistä on pidetty haastavana, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Olemme kokeneita toimijoita erilaisilla rakennustyömailla ja meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, miten kierrätys työmailla saadaan toteutettua mahdollisimman helposti. Suosimme ensisjaisesti rakennusjätteiden lajittelimista siellä, missä jäte syntyy. Se mahdollistaa myös jätteen parhaan mahdollisen jatkohyödyntämisen. Hyötykeräys käsittelee kaikki rakennustyömailla syntyvät jätteet ja toimittaa ne kiertoon ympäristöä kunnioittaen.

Vastaamme rakennustyömailla koko jätehuollon prosessista. Toimitamme paikalle vaihtolavat ja hoidamme myös nostotyöt. Lisäksi toimitamme sähköiset rahti- ja siirtoasiakirjat automaattisesti järjestelmästämme. Raportointijärjestelmästämme saa myös työmaalta syntyneet määrät materiaaleittain sekä näiden hiilijalanjälkilaskelmat. 

Kysy tarjous tai tilaa astioiden tyhjennys >>>

Image

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
010 3849 700
info@hyotykerays.fi

Laskutustiedot

Olemme ulkoistaneet laskujenmaksupalvelumme Tilikymppi Kredit Oy:lle.

Pyydämme, että käytätte jatkossa laskutuksessanne seuraavia yhteystietoja:

Verkkolasku

Verkkolaskuosoite: 003708547051
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126


Sähköpostitse toimitettava lasku


hyotykerays@tilikymppi.com


Postitse toimitettava lasku


Vammalan Hyötykeräys Oy
c/o Tilikymppi Oy
Puistokatu 2, 2. krs
38200 Sastamala


Lisätietoja asiasta voitte kysyä yhteyshenkilöltämme Heidi Vainio,
puhelin 050 3424910 ja sähköposti hyotykerays@tilikymppi.com.
Ystävällisesti
Vammalan Hyötykeräys Oy

Image
Image
Image