Image

TULE
MEILLE TÖIHIN KIERTOTALOUDEN AMMATTILAISEKSI

Tarinamme

Kierrätys on ollut intohimomme jo 90 -luvun alusta lähtien, jolloin Vammalan Hyötykeräys Oy on perustettu. Kun aloitimme toimintamme, lajiteltiin nykyisen Sastamalan alueella sekajätteestä ainoastaan paperi. Keräyspaperia keräsivät tuolloin sotaveteraanit, jotka etsivät toiminnalleen jatkajaa. Antti Jokinen ja Esko Piranen kiinnostuivat asiasta ja perustivat Vammalan Hyötykeräyksen vuonna 1991. Yritys perustettiin maatalouden liitännäisbisnekseksi. Jätteiden kierrätyksestä tuli kuitenkin verrattain nopeasti oma, kannattava liiketoimintansa. Jo ensimmäisen toimintavuoden jälkeen yritykseen palkattiin myös ulkopuolinen työntekijä. Samoihin aikoihin hankittiin myös ensimmäinen kuorma-auto. 

Nyt yritys toimii useammalla paikkakunnalla ja terminaaleja löytyy kaksi kappaletta: Nokialla ja Sastamalassa. Työntekijöitä on lähes parikymmentä ja liikevaihtoa reilut kaksi miljoonaa euroa. 

Kasvuloikkaa 2020 -luvulla

Haluamme luoda yritykseemme ympäristön, jossa työntekijöiden on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Tavoitteemme on pitää ihmiset motivoituneina ja ilmapiiri sellaisena, jossa jaamme tietoja, taitoja, osaamista ja kokemuksiamme vapaasti. Työnantajana haluamme panostaa työntekijöidemme kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Organisaatio ei kehity, jos ei panosteta merkittävästi ja tavoitteellisesti inhimillisen pääoman kehittämiseen ja kehittymiseen. 

Sykkiikö sydämesi kiertotaloudelle ja kierrätykselle?

Voit jättää avoimen hakemuksen meille ja kertoa, mikä sinulle tekee työstä merkityksellistä. Enemmän kuin kasvaa, haluamme kehittyä. Kehittymiseen tarvitsemme motivoituneen henkilökunnan, joka haluaa jakaa osaamistaan kollegoille ja sidosryhmillemme. Vastaavasti me jaamme omaa osaamistamme, sillä kiertotalous tehdään yhdessä!

 

Image
Image

Kiertotalous tehdään yhdessä

Töissä saa olla kivaa

Merkityksellisyys

Oletko sinä tulevaisuudessa yksi meistä?

Image

Tule kiertotalouskumppaniksemme

Ota yhteyttä jo tänään!

Hyötykeräys Oy
Kiertokatu 1, 38210 Sastamala

Vannekatu 10, 37140 Nokia

Asiakaspalvelu:
0103849700
info@hyotykerays.fi

Laskutustiedot

Olemme ulkoistaneet laskujenmaksupalvelumme Tilikymppi Kredit Oy:lle.

Pyydämme, että käytätte jatkossa laskutuksessanne seuraavia yhteystietoja:

Verkkolasku

Verkkolaskuosoite: 003708547051
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126


Sähköpostitse toimitettava lasku


hyotykerays@tilikymppi.com


Postitse toimitettava lasku


Vammalan Hyötykeräys Oy
c/o Tilikymppi Oy
Puistokatu 2, 2. krs
38200 Sastamala


Lisätietoja asiasta voitte kysyä yhteyshenkilöltämme Heidi Vainio,
puhelin 050 3424910 ja sähköposti hyotykerays@tilikymppi.com.
Ystävällisesti
Vammalan Hyötykeräys Oy